DELEN

De ouders van een 8-jarige jongen hebben drie jaar celstraf opgelegd gekregen voor ernstige verwaarlozing en mishandeling van hun kind. Het slachtoffer werd onder meer met tie-wraps vastgebonden.

De straf is lager dan de officier van justitie had geëist. Het OM had vijf jaar gevangenisstraf geëist tegen de 35-jarige man en 35-jarige vrouw uit Duitsland. Hun kinderen zijn inmiddels weggehaald en ondergebracht bij een pleeggezin.

Op 22 juli 2017 werd de destijds 8-jarige jongen ‘s nachts naakt en sterk vermagerd aangetroffen op een camping in Winterswijk. De jongen werd betrapt toen hij eten uit een koelkast uit de voortent van een campinggast haalde. Zijn ouders bleken even verderop op de camping te verblijven, samen met nog twee kinderen.

Na onderzoek bleek dat de jongen regelmatig werd geslagen en te weinig eten kreeg. De twee andere kinderen in het gezin werden wel normaal behandeld door hun ouders. De jongen werd zo vaak mishandeld en verwaarloosd dat de rest van het gezin waaronder de kinderen dit bijna alles normaal zijn gaan zien.

 

Bron: Crime-Nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here