DELEN

Een arrestatieteam heeft in Geldermalsen een man aangehouden die zich met meerdere wapens had opgesloten in een schuur en dreigde deze te laten ontploffen. Hij was tijdens dit alles live op Facebook.

Even na 12.00 uur kreeg de politie de melding dat een man had geschoten op zijn woning en ook op een persoon die in de woning aanwezig was. Toen agenten bij de woning aankwamen, sloot de man zich op in de schuur bij de woning. De man liet duidelijk weten dat hij niet van plan was uit de schuur te komen en dreigde het te laten ontploffen.

Tegelijkertijd ging de 20-jarige verdachte live op Facebook waar hij bedreigingen heeft geuit. Op de beelden was onder meer te zien dat hij een wapen in zijn hand had. Toen bleek dat hij echt niet naar buiten wilde komen heeft een arrestatieteam een inval gedaan. Na zijn aanhouding werden diverse wapens in de schuur gevonden.

Bij de woning werd ook een 17-jarig meisje aangehouden omdat zij agenten probeerde te belemmeren bij de aanhouding van de man. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de beschieting en bedreigingen.

 

Bron: Crime-Nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here