DELEN

Een man die bekendstaat als één van de beruchtste huurmoordenaars van Rusland is in de gevangenis getrouwd met een ‘model’. De man zit momenteel een gevangenisstraf uit voor een reeks liquidaties.

Het gaat om de 51-jarige Alexey Sherstobitov die in 2008 werd aangehouden in verband met een reeks liquidaties. In opdracht van zware criminelen liquideerde ‘Lesha de Soldaat’ zoals hij genoemd werd, veel vijanden en andere personen die in de weg zaten. Uiteindelijk werd hij voor twaalf liquidaties veroordeeld tot een gevangenisstraf van 23 jaar.

De 31-jarige Marina Sosnenko had een boek over de beruchte huurmoordenaar gelezen en besloot contact op te nemen. Dit was in 2015 en al snel hadden de twee een liefdesrelatie. De vrouw die claimt een model te zijn is recent in het huwelijksbootje gestapt met de huurmoordenaar. De trouwerij was volledig in stijl en Sherstobitov was gekleed als een Amerikaanse gangster uit de jaren ’20.

Voorlopig kunnen de tortelduifjes alleen van elkaar genieten tijdens het bezoekuur in de bajes. De beruchte huurmoordenaar moet nog in totaal 13 jaar uitzitten van zijn opgelegde gevangenisstraf. In 2031 kunnen ze elkaar romantisch in de armen vliegen. Tot dan is het veel schrijven, bellen en bezoekjes in de bajes.


 

Bron: Crime-Nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here