DELEN

Bron en media: Crime Nieuws.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een celstraf geëist inzake de aanranding van een minderjarige pizzakoerier. Twee schaarsgeklede vrouwen zouden de deur hebben geopend.

De 17-jarige koerier ging op 2 mei 2020 naar een woning in Alkmaar en kwam na het afleveren van de bestelling overstuur terug bij zijn werkgever. Het alarmnummer werd direct gebeld en de jongen gaf aan zojuist aangerand te zijn in de woning. Er is onderzoek ingesteld en daaruit zou blijken dat één vrouw de jongen heeft betast en dat de ander daarvan beelden heeft gemaakt. Op de in beslag genomen telefoon van de Alkmaarse verdachte wordt het filmpje aangetroffen. Daarop is te zien dat een vrouw het geslachtsdeel van het slachtoffer betast, erin knijpt en er overheen wrijft. Ook is te horen dat één van de vrouwen zegt dat dit de ultieme droom is voor een pizzabezorger.

Het slachtoffer heeft dit duidelijk anders ervaren en aangifte gedaan. De twee 25-jarige vrouwen uit Schagen en Alkmaar zijn aangehouden en verhoord. De twee geven aan dat het voor de gein was. De officier van justitie gaat daar niet in mee en heeft drie maanden celstraf geëist voor de aanranding en het maken van expliciete beelden van een minderjarige. De rechtbank doet binnenkort uitspraak.