DELEN

In de Sionstraat, in de wijk Vlokhoven in Eindhoven is zaterdagavond rond 20:10 een man in een auto doodgeschoten. De man zou drie keer zijn geraakt. Te zien is dat de ruit aan de passagierskant is kapotgeschoten. Het slachtoffer zou volgens buurtbewoners een Noord-Afrikaans uiterlijk hebben.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit. Dat was uiteindelijk niet nodig, omdat de man al ter plekke dood was verklaard. De politie heeft een vermoeden wie het slachtoffer is, maar moet dit formeel nog vaststellen.

De dader zou een kleine man met een Turks of Marokkaans uiterlijk zijn. De man zou gezet zijn en zwart/grijs haar en een snor hebben gehad. Hij wordt tussen de 50 en 53 jaar geschat. Een politiehelikopter vloog boven de wijk op zoek naar de dader, die te voet was gevlucht.

Over de precieze toedracht van de schietpartij is nog niks bekend. De politie spreekt met getuigen. De recherche is bezig met onderzoek. “De vraag is of er iets speelt in de wijk wat de liquidatie heeft kunnen verklaren. Daar zijn we naar op zoek.”, liet een politiewoordvoerder weten.

Er zal een buurtonderzoek worden ingesteld. De omgeving is afgezet en specialisten van de forensische recherche gaan op zoek naar mogelijke sporen.

 

Bron: PrimeCrime.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here