DELEN

Bron en media: Boevennieuws.pro.

 

De drie verdachten die door de politie zijn aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de 14-jarige Lotte in Almelo zijn Hans de W. en twee van zijn minderjarige zonen, dat melden meerdere bronnen aan Boevennieuws. Het meisje werd zondagmiddag dood aangetroffen in een water bij het Wendelgoor.

Dood Lotte

Volgens RTV Oost zou een van de zonen van Hans de W. zondagmiddag ruzie met Lotte hebben gehad. Die ruzie liep totaal uit de hand met dodelijke gevolgen voor het 14-jarige meisje. Hans de W. spoedde zich vervolgens naar de plek bij het Wendelgoor. Daar pikte hij vervolgens zijn zoon op in een witte bestelbus, waarin hij ook de scooter van zijn zoon meenam. Toen Hans de W. met zijn busje de Willem Kloosstraat inreed ,waar hij met zijn gezin woont, stond de politie hem al op te wachten. Hans de W. en zijn twee oudste zonen zijn vervolgens meegenomen naar het bureau. Daar is de vader samen met één van zijn zonen direct ingerekend. De andere zoon werd gisteravond alsnog aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van Lotte.

Hans de W. en zonen

Hans de W. heeft zijn eigen tegelzettersbedrijf en woont samen met zijn vrouw en hun drie zoons in een woning aan de Willem Kloosstraat. De jongste van de drie kinderen zit nog op de basisschool. De woning werd afgelopen maandag en dinsdag uitvoerig doorzocht. Hierbij zijn ook het witte busje van Hans de W. en een rode scooter in beslag genomen. Zijn twee oudste zoons deden aan motorsport. De oudste kon de sport door blessures echter niet meer uitvoeren. De middelste zoon was hierin wel nog actief.

Verdenkingen

Wat er zich precies heeft afgespeeld en hoe Lotte om het leven is gekomen is nog altijd onduidelijk. Ook op welke manier de drie aangehouden gezinsleden uit de familie de W. hierbij betrokken zijn geweest is onbekend. De politie houdt het enkel er op dat de drie verdacht zijn van betrokkenheid bij de dood van het meisje.

Lees ook: Twee verdachten aangehouden na vondst lichaam 14-jarig meisje in Almelo

 

Bron en media: Boevennieuws.pro.

Misdaad Overzicht is niet de eigenaar van de tekst en media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here