DELEN

Gisteravond heeft de politie bij het Franciscus ziekenhuis in Schiedam een auto tot stoppen gedwongen met daarin een gewonde man. De man bleek een schotwond te hebben. Al snel bleek dat de man, dezelfde man was over wie de politie eerder die avond al was getipt omdat hij tegen zijn wil zou worden vastgehouden in de omgeving van Schiedam. De 42-jarige bestuurder van de auto werd aangehouden.

Na een melding over de mogelijke gijzelneming van de 42-jarige Krimpenaar startte de politie een groot onderzoek. Het onderzoek was nog maar net begonnen of er kwam een nieuwe melding binnen, namelijk dat er geschoten zou zijn in een woning aan de Rozenburgsestraat in de Schiedamse wijk de Gorzen. Daarbij zou een gewonde man uit de woning een auto in zijn gedragen, waarna de auto vertrok.

De politie achtervolgden het voertuig dat op weg bleek naar het ziekenhuis. Aan het Vlietlandplein bij het ziekenhuis hielden de agenten de auto staande en arresteerden de bestuurder. Het slachtoffer werd met spoed het ziekenhuis binnengebracht.

Ondertussen kamden andere agenten het huis aan de Rozenburgsestraat door, daar troffen ze een wapen aan en hielden voor de deur een 52-jarige Schiedammer aan. In het huis zelf troffen zij twee mannen. Die werden meegenomen. Of ze verdachten of slachtoffers zijn, is nog onduidelijk. Bij de actie in de Rozenburgsestraat werd een arrestatieteam ingezet.

Onduidelijk is nog wat er aan het incident vooraf ging en wat de rol van alle betrokkenen is.

 

Bron: PrimeCrime.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here