DELEN

De moord op rapper Tupac (2Pac) Shakur houdt de gemoederen in de Verenigde Staten nog steeds bezig. De politie in Las Vegas heeft de zaak weer in onderzoek.

Naar aanleiding van uitspraken van de oom van een voormalig verdachte in het programma Death Row Chronicles heeft de politie de zaak opnieuw in onderzoek. In de serie vertelt het voormalig bendelid Keffe D dat hij weet wie 2Pac heeft vermoord.

De man weigert de dader bij naam te noemen maar het wordt voor de oplettende kijker snel duidelijk dat hij doelt op zijn neefje Orlando Anderson. Keffe D beweerde dat hij in de auto reed van waaruit op Tupac werd geschoten.

De man zegt nu naar buiten te treden met deze verklaring omdat hij ziek is en niets meer te verliezen heeft. De politie in Las Vegas is op de hoogte van de verklaringen maar spreekt tegen dat er een nieuw arrestatiebevel is uitgevaardigd. Het blijft volgens de politie in Las Vegas een open moordzaak.

 

Bron: Crime-Nieuws. https://crime-nieuws.nl/opnieuw-onderzoek-moord-rapper-tupac-shakur-na-opvallende-uitspraken-in-programma/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here