DELEN

De politie heeft zaterdagnacht moeten schieten op drie verdachten van een woningoverval in Zaltbommel. Een van de verdachte werd in zijn been geraakt.

Een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel werd rond 00:40 uur overvallen door drie personen, maar de overvallers werden zelf overvallen door de komst van de bewoners, er ontstond een worsteling en daarbij brak de 43-jarige bewoner zijn kaak. Een vrouw en kind bleven ongedeerd. De bewoners werden door de overvallers onder schot gehouden, maar konden toch de politie alarmeren. Aangezien het politiebureau even verderop zit, was de politie snel aanwezig.

Wat daarop volgde was een schietpartij op straat waarbij de politie meerdere schoten loste op de overvallers, die in hun auto wisten te vluchtten. De vluchtauto werd even later aangetroffen op de A2. Kort daarna werden nabij het tankstation De Lucht langs de A2 twee verdachten van 24 en 25 jaar aangehouden. Een van de mannen raakte gewond aan zijn been en werd met een politie-escort overgebracht naar een ziekenhuis.

De derde verdachte is nog niet opgepakt.

 

 

Bron: PrimeCrime.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here