DELEN

Op de Markt in Uden is vrijdagavond een politieagent meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen na ruzie om een foutgeparkeerde auto.

Rond 23.00 zag een agent een auto op de stoep voor een snackbar staan. Toen de agenten bij het groepje informeerden naar de eigenaar van de auto werden ze meteen agressief benaderd door een man, die begon te schelden, bedreigen en beledigen. De situatie liep zodanig uit de hand dat er wat klappen zijn uitgedeeld.

Al schreeuwend kwam hij vlak voor de agent staan, die hem daarop wegduwde. De man haalde vervolgens met zijn hand uit naar het hoofd van de agent, die een klap maar net kon afweren. De vlam sloeg in de pan en omstanders begonnen zich met de situatie te bemoeien. Door de agressieve man werd de agent vervolgens meerdere keren hard tegen zijn hoofd geslagen.

Uiteindelijk trok de agent zijn wapenstok en kon de man met veel moeite aanhouden. De verdachte is een 31-jarige inwoner van Uden, een bekende van de politie. Hij zit vast en wordt momenteel verhoord.

 

Bron: Crime-Nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here