DELEN

In Mellitto in de provincie Bari in Italië hebben overvallers woensdagochtend op een spectaculaire wijze een geldtransport overvallen. De overvallers hebben in totaal zo een 2,3 miljoen euro buitgemaakt.

De overval vond plaats op de nationale snelweg. In de buurt van Mellitto werd de weg geblokkeerd door twee vrachtwagens waardoor het geldtransport moest stoppen. Daarna werd het geldtransport met graafmachines opengebroken. De graafmachines hadden de overvallers van te voren langs de kant geparkeerd.

De overvallers hadden ook het juiste moment uitgekozen. Het geldtransport was namelijk vol gevuld en zou in Matera langs meerdere postkantoren gaan om het geld te leveren waarmee de pensioenen betaald zouden worden.

Na het legen van het geldtransport reden de vier gemaskerde overvallers weg in een vluchtauto. Om de politie te hinderen, hadden de overvallers de twee vrachtwagens die ze gebruikt hadden om de weg te blokkeren, in brand gestoken.

De snelweg moest daardoor in beide richtingen worden afgezet, waardoor de politie niet de achtervolging kon starten. Van de overvallers ontbreekt ieder spoor.

 

Bron: PrimeCrime.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here