DELEN

De politie heeft begin deze week aanhoudingen verricht in Laren voor internationale drugshandel. Bij een controle werden meerdere kilo’s MDMA aangetroffen in een postpakket.

Een drugshond sloeg afgelopen dinsdag per toeval aan bij een postpakket met als bestemming Engeland tijdens een controle door het Post Interventie Team (PIT). In het pakket zaten een aantal spellendozen, verpakt in cadeaupapier. De inhoud van de dozen bleek vervangen te zijn door kristallen in sealbags. Na onderzoek bleek het te gaan om in totaal 3 kilogram MDMA.

Aan de hand van de pakketgegevens kon de politie de verzendlocatie bepalen. Op deze locatie werden de camerabeelden uitgekeken en na een buurtonderzoek kon de identiteit van de verdachte worden achterhaald. Bij doorzoeking van zijn woning werden laptops, telefoons, drugs en administratie aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte woonde hier samen met zijn vriendin. Ook zij is gearresteerd

Na verder onderzoek aan de communicatiemiddelen en de administratie kon ook een tweede pakket met bestemming Engeland dat onbestelbaar retour was gekomen worden onderschept. Het adres bleek verkeerd te zijn geschreven. De inhoud van dit pakket bleek meer dan 2,5 kilo MDMA te zijn. De verdachten zitten vast en het onderzoek wordt voortgezet.

 

Bron: Crime-Nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here