DELEN

Marokko zou twee Nederlandse Marokkanen hebben opgepakt. Het zou gaan om twee broers. Volgens een verklaring van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) van Marokko zouden de broers familie zijn van de mogelijke opdrachtgever van de liquidatie in Café La Crème, in Marrakech.

Update:
De twee Nederlands-Marokkaanse mannen die in Marokko zijn opgepakt voor de liquidatie van een rechterszoon in Marrakech, zijn twee broers van de voortvluchtige Ridouan Taghi. Dat bevestigt de advocaat van de twee broers, Inez Weski, aan het AD en Telegraaf.

Weski stelt dat ze inmiddels de Nederlandse consul heeft gevraagd om het duo bijstand te verlenen. Voor het overige kan ze op dit moment naar eigen zeggen verder geen mededelingen doen.

Kustplaatsen
De twee broers werden aangehouden in verschillende kustplaatsen de een in Al Hoceima de ander in Oued Laou. De Marokkaanse politie zegt in een verklaring cash geld en mobiele telefoons in beslag te hebben genomen.

Bij de liquidatie in Marrakech kwam een 26-jarige student om het leven. Al heel snel bleek dat het hier ging om een vergismoord, de aanslag was eigenlijk bedoeld voor de eigenaar van Café La Crème, Mustapha S., alias Moes. Marokko kon binnen een week twee mannen aanhouden die ervan worden verdacht de fatale kogels in het t café te hebben afgevuurd. Het gaat om Shardyone S. (29) geboren op Curaçao en Edwin R. M. (24) geboren in Amsterdam.

 

Bron: PrimeCrime.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here